(+31) 06-55688694 info@herderschool.nl

Onze Diensten

Bij de Herderschool zijn we gepassioneerd over het helpen van eigenaren van herdershonden om een sterke band op te bouwen met hun trouwe viervoeters. Herdershonden zijn intelligente, loyale, maar ook zeer energieke honden. Deze eigenschappen worden versterkt wanneer de herder uit een werklijn komt. We begrijpen dat ze specifieke behoeften hebben als het gaat om training en opvoeding.

Op verzoek is het ook mogelijk om onze trainingen en/of volledige cursus bij jou thuis of op locatie af te nemen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Mechelse herder puppy

Basisgehoorzaamheid & Puppy training

Leer tijdens deze privéles essentiële commando’s zoals zit, lig, hier, volgen en los. Daarnaast zullen we aan de slag gaan met de basisprincipes van het opvoeden van de herdershond centraal staat, zoals het afleren van het ongewenst opspringen of het bijten in de lijn.

€35/uur

Mechelaar

Geavanceerde Gehoorzaamheid

Met deze privé lessen gaan we verder dan de basis met geavanceerde commando’s en vaardigheden zoals apporteren, los volgen, lange lijn training, blijven liggen en het controleren van de energie van de hond.

€45/uur

Agressieve herder

Gedragscorrectie

Wij zijn gespecialiseerd in gedragscorrectie of beter gezegd gedragsverbeteringen van herdershonden, zoals mechelse herders, hollandse herders en duitse herders. Wij zijn bekend met de werklijnen en hun gedrag. Wij helpen je herdershond om ongewenst gedrag, zoals blaffen, springen, bijten, uitvallen naar andere honden of andere soorten van agressie, onder controle te krijgen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor een trainingsessie of volledige cursus te bespreken.

€55/uur

Privé herder lessen

Individuele Aandacht

Bij ons draait alles om jou en je herdershond. In plaats van groepslessen bieden we privélessen aan, zodat we ons volledig kunnen concentreren op de unieke behoeften en persoonlijkheid van jou en jouw hond. Dit zorgt voor een effectievere training en snellere vooruitgang. Dit kan van een enkele trainingsessie tot een volledige cursus voor jou en jouw herdershond.

Ervaren Trainers

Onze trainers zijn toegewijd aan het begrijpen van herdershondenrassen en hebben uitgebreide ervaring in het trainen van deze prachtige honden. Ze hebben gewerkt met herdershonden van alle leeftijden en niveaus, van puppy’s tot volwassen honden.

Maatwerkprogramma's

Geen enkele herdershond is hetzelfde. Daarom bieden we maatwerkprogramma’s die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw hond en jouw doelen als eigenaar. Of je nu basisgehoorzaamheid, gedragscorrectie of geavanceerde gehoorzaamheidstraining nodig hebt, we maken het juiste programma voor jou.

Gedragsverbetering

De Herderschool is opgericht vanwege de kennis en het begrip van mechelse-, hollandse en duitse herders uit werklijnen. Het is dan ook een hondenschool gespecialiseerd in herdershonden. Het zijn namelijk niet altijd de eenvoudigste honden om te trainen. Door de jarenlange ervaring kennen we de behoeften van de hond en kunnen we de driften en energie vanuit de hond inzetten voor positief gedrag. Hiermee kunnen we samen met jou de negatieve gedragingen omzetten in positieve gedragingen van de hond. Of het nu een herder is met agressie of angst, samen met jou kunnen we het gedrag van jouw herder verbeteren.

Tevens kunnen wij onze eigen sociale herdershonden inzetten om bijvoorbeeld uitval naar andere honden in een gecontroleerde omgeving na te bootsen.

 

Zoek je een herdershonden professional?

Wij zijn toegewijd aan het begrijpen van herdershondenrassen en hebben uitgebreide ervaring in het trainen van deze prachtige honden. Hierbij hebben wij ons gespecialiseerd in mechelse- en duitse herdershonden uit werklijnen van alle leeftijden en niveaus, van puppy’s tot volwassen honden.

Neem contact op via telefoon of e-mail

Klaar om te beginnen met de privélessen voor jouw herdershond? Samen zullen we werken aan het opbouwen van een sterke band tussen jou en je herdershond.

Investeer in de toekomst van je herdershond en geniet van een leven lang plezierige en gehoorzame metgezellen.

Herderschool

Adres:
Wageningsestraat 20
6673DD Andelst (Gelderland)
Nederland

Telefoon/WhatsApp

(+31) 06-55688694

E-mail

info@herderschool.nl