(+31) 06-55688694 info@herderschool.nl

Onze Aanpak

De Herderschool heeft een unieke aanpak specifiek voor herdershonden. We zijn dan ook een hondenschool die gespecialiseerd is in herders. Wij trainen jou én jouw hond.

Hieronder kun je lezen over onze aanpak en hoe wij samen jouw herdershond tot een hoger niveau kunnen brengen.

Agressieve herder

Jouw herder, jouw maatje

Gedragsproblemen Begrijpen en Oplossen

Specialistische Privélessen voor Herdershonden met Gedragsuitdagingen

Bij de Herderschool begrijpen we dat herdershonden soms te maken kunnen krijgen met gedragsproblemen die uitdagingen kunnen vormen voor zowel de hond als de eigenaar. Onze ervaren trainers zijn hier om te helpen. We hebben succesvol gewerkt met herdershonden van alle leeftijden en achtergronden, waarbij we gedragsproblemen zoals agressie, angst en ongehoorzaamheid effectief hebben aangepakt.

Positieve Gedragstraining
Bij de Herderschool geloven we in positieve gedragstraining. We gebruiken beloningen, lof en bemoediging om gewenst gedrag te bevorderen, terwijl we ongewenst gedrag op een begripvolle manier corrigeren. Onze benadering zorgt voor een gelukkige en zelfverzekerde herdershond.

Ondersteuning voor Eigenaren
Wij begrijpen dat gedragsproblemen vaak stressvol kunnen zijn voor eigenaren. Daarom bieden we niet alleen training voor herdershonden, maar ook ondersteuning en begeleiding voor jou als eigenaar. We leren je effectieve communicatietechnieken en geven advies over hoe je positieve gedragingen in stand kunt houden.

Gewenst Gedrag Aanleren
Naast het aanpakken van gedragsproblemen, richten we ons ook op het aanleren van gewenste gedragingen. Of je nu wilt dat je herdershond beter luistert, zich kalmer gedraagt in het bijzijn van andere honden, of specifieke commando’s wilt aanleren, onze privélessen zijn ontworpen om jou en je hond te helpen die gewenste resultaten te bereiken.

Mechelse herder

Contacteer ons

Heb je te maken met gedragsproblemen bij je herdershond of wil je gewenst gedrag aanleren? Ons team van ervaren trainers staat voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden op de weg naar een gelukkige, gehoorzame herdershond.

Bij de Herderschool zijn we toegewijd aan het helpen van jou en je hond om een harmonieuze relatie op te bouwen, waarbij gewenst gedrag de norm wordt. Samen kunnen we de uitdagingen overwinnen en ervoor zorgen dat jouw herdershond het beste potentieel bereikt.

Op verzoek is het ook mogelijk om onze diensten bij jou thuis of op locatie af te nemen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Zoek je een herdershonden professional?

Wij zijn toegewijd aan het begrijpen van herdershondenrassen en hebben uitgebreide ervaring in het trainen van deze prachtige honden. Hierbij hebben wij ons gespecialiseerd in mechelse- en duitse herdershonden uit werklijnen van alle leeftijden en niveaus, van puppy’s tot volwassen honden.

Neem contact op via telefoon of e-mail

Klaar om te beginnen met de privélessen voor jouw herdershond? Samen zullen we werken aan het opbouwen van een sterke band tussen jou en je herdershond.

Investeer in de toekomst van je herdershond en geniet van een leven lang plezierige en gehoorzame metgezellen.

Herderschool

Adres:
Wageningsestraat 20
6673DD Andelst (Gelderland)
Nederland

Telefoon/WhatsApp

(+31) 06-55688694

E-mail

info@herderschool.nl