(+31) 06-55688694 info@herderschool.nl

 Locaties in Utrecht

Bij onze trainingen streven we ernaar om zowel jou als je herdershond de vaardigheden en het vertrouwen te geven die nodig zijn voor een gelukkig en harmonieus leven samen. Of je nu problemen ervaart zoals uitvallen naar andere honden, agressie naar personen, of simpelweg het niet willen volgen van je hond, wij staan klaar om te helpen.

Onze trainingen worden geleid door ervaren professionals die gepassioneerd zijn in het begrijpen van het gedrag van herdershonden en het bieden van effectieve trainingsmethoden. Met een focus op positieve versterking en begrip van de individuele behoeften van elke hond, streven we ernaar om duurzame gedragsverandering te bereiken.

Of je nu in het bruisende centrum van Utrecht woont, in het pittoreske Baarn, of ergens daar tussenin, we bieden trainingen en cursussen die zijn afgestemd op de unieke omgeving en behoeften van jou en jouw herdershond. Onze ervaring strekt zich uit over de hele provincie, van de charmante historische steden tot de rustige landelijke gebieden.

We komen in de volgende plaatsen voor het trainen van jou en jouw herdershond:

Abcoude, Achterberg, Achterveld, Amerongen, Amersfoort, Austerlitz, Baarn, Benschop, Bilthoven, Bosch en Duin, Breukelen, Bunnik, Bunschoten-Spakenburg, Cothen, De Bilt, De Meern, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Eemnes, Elst, Groenekan, Hagestein, Harmelen, Hoogland, Hooglanderveen, Houten, IJsselstein, Kamerik, Leersum, Leusden, Linschoten, Loenen aan de Vecht, Loenersloot, Lopik, Maarn, Maarsbergen, Maarssen, Maarssenbroek, Maartensdijk, Mijdrecht, Montfoort, Nieuwegein, Nieuwer-Ter-Aa, Nieuwersluis, Nigtevecht, Odijk, Oud-Zuilen, Oudewater, Overberg, Polsbroek, Renswoude, Rhenen, Schalkwijk, Snelrewaard, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Tienhoven, Utrecht, Veenendaal, Vianen, Vinkeveen, Vleuten, Vreeland, Waverveen, Werkhoven, Westbroek, Wijk bij Duurstede, Wilnis, Woerden, Woudenberg, Zegveld, Zeist, Aalst, Ameide, Baambrugge, Bunnik, Bunschoten, Doornenburg, Eembrugge, Everdingen, Groot-Ammers, Haarzuilens, Kamerik, Kockengen, Langbroek, Leerdam, Leersum, Lexmond, Linschoten, Loenen aan de Vecht, Lopikerkapel, Maartensdijk, Maarssen, Montfoort, Oudewater, Renswoude, Rhenoy, Schalkwijk, Soestdijk, Stoutenburg, Tull en ‘t Waal, Werkhoven, Westbroek, Wijk bij Duurstede, Zijderveld.

Op verzoek is het ook mogelijk om onze trainingen en/of cursus bij jou thuis of op locatie af te nemen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Zoek je een herdershonden professional?

Wij zijn toegewijd aan het begrijpen van herdershondenrassen en hebben uitgebreide ervaring in het trainen van deze prachtige honden. Hierbij hebben wij ons gespecialiseerd in mechelse- en duitse herdershonden uit werklijnen van alle leeftijden en niveaus, van puppy’s tot volwassen honden.

Neem contact op via telefoon of e-mail

Klaar om te beginnen met de privélessen voor jouw herdershond? Samen zullen we werken aan het opbouwen van een sterke band tussen jou en je herdershond.

Investeer in de toekomst van je herdershond en geniet van een leven lang plezierige en gehoorzame metgezellen.

Herderschool

Adres:
Wageningsestraat 20
6673DD Andelst (Gelderland)
Nederland

Telefoon/WhatsApp

(+31) 06-55688694

E-mail

info@herderschool.nl